Kayseri Mantısının Özelliği
Kayseri mantısının en önemli özelliği küçük bir şekilde kapatılarak hazırlanmasıdır. Bunun ölçüsü ise bir kaşığa kırk tane sığacak şeklinde olduğu söylenir. Bir diğer özelliği de kıvamı diğer mantılara göre daha sıvı olmasıdır. Mantının kaynatıldığı suya salça ve yağ önceden konularak pişirilmesidir.
En İyi Kayseri Mantısı Nerde Yenir?
Ülkemizde birçok bölgede Kayseri mantısı yenilecek mekanlar ve üretim alanları bulunur. En lezzetli Kayseri mantısı için meşhur olan Kayseri ilinde ulaşılabilir. Dilerseniz en lezzetli Kayseri mantısı için Kayserionline.com sitesini ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.
En Uygun Fiyatlı Kayseri Mantısı
En uygun fiyatlar ile en lezzetli Kayseri mantısına ulaşmak isterseniz eğer Mantı kilosu kaç tl ile iletişime geçebilirsiniz.